Om os

Om Sanzaboe Production

Sanzaboe Production er et produktionsselskab, der er rigtig dygtige til at tilpasse sig dine behov og skalere produktionen til dit budget.

SHOWREEL

"... Sanzaboe har været fleksible, leveret hurtigt... professionel håndtering, Sanzaboe har forstået vores behov..."

 

DFDS Seaways

Vi producerer levende kommunikation

Sanzaboe Production producerer alt inden for film og video med fokus på corporate film og reklamefilm til TV og digitale medier. Vi prioriterer seriøs rådgivning, gennemsigtighed i produktion og priser, og gode relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Økonomi

Økonomi er altid et fokuspunkt, som vi ønsker at imødekomme med overskuelige og faste priser på vores produkter og ydelser. Det vil altid være godt for os at vide, hvad dit budget faktisk er - eller, hvor meget du har tænkt dig at bruge på din kommende produktion. Hos Sanzaboe Production får du en fast pris på din produktion, men lad os vide, hvor mange ressourcer du har lyst og mulighed for at afsætte, da det dermed bliver meget nemmere at nå de afsatte mål og at møde virksomhedens og kundernes forventninger.

 

Vi anbefaler, at du ser vores showcase igennem og udvælger den eller de film, som du mener matcher kvalitet og udtryk af din kommende produktion. Så er det meget nemmere at tale om budget og ressourcer, og at få fastsat en ramme. Uanset om du er Maersk, Danisco eller købmanden nede på hjørnet, så kører vi med de samme faste timepriser.

 

Produktionsudstyr

Vores faste udstyr i Sanzaboe er begrænset til post produktion og en mindre del produtionsudstyr, da vi dækker et meget bredt produktionsområde, lige fra high-end reklamefilm til reportage, der stiller meget forskellige krav til udstyr og kvalitet. Læs mere om vore faciliteter.

 

 

 

 

Historie

Sanzaboe Production blev stiftet i 1998 af Mikael R. Ryelund, der har drevet virksomheden lige siden. Siden 1998 har vi arbejdet med alt fra reklamefilm og dokumentar til små og store corporate præsentationer og film, hvilket har givet en væsentlig erfaringsmasse. Bliv overbevist af vores showcase og referencer.

 

I dag består Sanzaboe primært af en håndfuld fast tilknyttede freelancere og en række samarbejdspartnere, der kender vores tankegang, lever op til vores mål og forstår vores forventninger til kvalitet og udtryk.

SANZABOE PRODUCTION A/S

Copyright 1998 - 2018 © All Rights Reserved

TV, VIDEO OG FILMPRODUKTION SIDEN 1998

 

Produktion og salg: info@sanzaboe.dk

Bogholderi: bogholderi@sanzaboe.dk

SJÆLLAND

Kongevejen 337A

DK-2840 Holte

FYN

Axel Brahesvej 20

DK-5474 Veflinge

Telefon: +45 7070 1038

www.sanzaboe.dk info@sanzaboe.dk

 

CVR nr.: 24 72 65 17

Bank: Jyske Bank